Weer gezond worden

Wanneer ik de foto’s open voel ik meteen dat de merrie niet helemaal gezond is. Het valt me op dat het niet ziek is, maar specifiek ‘niet helemaal gezond’. De eigenaresse zegt ook meteen dat dat de reden is dat ze deze reading wilde. Ik zie het achterste gedeelte van de buik van de merrie als het ware oplichten en vraag of daar het probleem zit. De eigenaresse beaamt dit en vertelt dat de merrie een ernstige wormbesmetting heeft gehad in haar dikke darm. Vervolgens is ze heel ziek geworden na het geven van een wormkuur en lag met koorts in de wei.

Dat was natuurlijk behoorlijk schrikken. De eigenaresse dacht dat ze haar kwijt was, mede omdat de merrie al in de twintig is. Ik vertel dat dit helaas vaker gebeurd omdat het lichaam dan teveel ineens moet opruimen. De merrie is na een verblijf op de kliniek gezond genoeg bevonden om weer naar huis te kunnen. Maar ze is er nog niet. Dus het klopt precies dat ze niet ziek is, maar ook niet helemaal gezond.

Na het geven van een uitgebreid voedingsadvies om aan te sterken en enkele middelen om de darmflora te laten herstellen beantwoord de merrie alle vragen over huisvesting en buurpaarden nauwkeurig en uitgebreid. Dan zie ik ineens als het ware het rechter achterbeen naar voren komen. Het is dan net of de rest van de foto vervaagt en alleen dat lichaamsdeel scherp blijft en groter wordt. In dit geval vooral de kroonrand. Ik vraag of de merrie last heeft van dat been. De eigenaresse kan het eerst niet plaatsen, maar realiseert zich dan dat de merrie daar mok heeft. De merrie laat me voelen dat ze hoger op het been ook jeuk heeft. Dat kan de eigenaresse bevestigen. Gelukkig heb ik de mok van Nostradamus succesvol kunnen bestrijden met een uitstekend vitaminepoeder en een lotion tegen de jeuk en kan ik hierin ook adviseren. Ik leg uit dat mok altijd te maken heeft met weerstand en een minder goede darmflora en veel minder met vuil en nattigheid. Logisch dus dat dit een bijkomende klacht is. De eigenaresse is blij dat ze nu weet wat ze kan doen omdat ze zich natuurlijk behoorlijk zorgen maakte. Daarnaast heeft de merrie haar kunnen verzekeren dat ze niet meer ziek is, maar dat, als dat er de juiste aandacht voor haar herstel, ze weer helemaal opknapt.

En ik weet weer waarom ik altijd naar de foto’s blijf kijken tijdens de reading. Paarden hebben meerdere manieren om mij iets duidelijk te maken. Soms is dat in woorden, soms met een gevoel, maar soms dus ook met heel duidelijke beelden. En het grote voordeel van een live telefonische reading is dat ik die dingen kan checken en we een heel compleet beeld krijgen. Yvonne en Godelina, veel succes met aansterken en ik hoop dat jullie nog jaren plezier met elkaar hebben!

(Telefonische reading)

Scroll naar boven