Ik ben helderziend

Wat een diva, deze dame. Ze laat me een hylarisch plaatje zien van zichzelf waarbij ze op haar achterbenen staat met haar voorbenen elegant over elkaar heen geslagen en haar manen naar achteren, wapperen in de wind. Gevoel voor humor heeft ze dus ook.
 
Ze is heel duidelijk in haar communicatie en brengt me bij haar hoeven. Ik voel dat er niet iets mis mee is en dus vraag ik; Heeft ze ijzers. En inderdaad staat ze voor op ijzers. Daar wil ze wel vanaf, zeg ik.
Het gebeurt heel vaak dat paarden aangeven dat ze van hun ijzers af willen. Het is een beperking in hun bewegingsvrijheid en coördinatie, niet alleen voor de gewinchtsverdeling naar achter in de voet, maar ook van links naar rechts. Deze merrie is een bijzonder intelligente en getalenteerde beweger dus die neemt dat heel goed waar. Ze neemt sowieso heel goed waar, niets ontgaat haar en ze kijkt dwars door mensen heen.
 
We praten verder en ze vertelt hoe goed ze zich voelt bij haar eigenaren, dat ander voer beter bij haar past en zo nog wat dingen.
Dan ineens zegt ze; ik ben helderziend.
Tell me something I don’t know want noch voor mij, noch voor haar eigenaren is dat een verassing. En dan valt het puzzelstukje op z’n plek.
 
Ze is pas 3 en mag hier nog mee leren omgaan. Doordat ze zoveel op verschillende lagen waarneemt heeft ze moeite te aarden. Daarom wil ze dus ook zo graag van haar ijzers af!
 
Je mag haar veel aanraken op haar benen en stevig masseren, zeg ik. Dat helpt haar te ontladen en te ontspannen. Als het ware haar lichaam terug te vinden in al die prikkels die bij haar binnen komen.
Ik voel ontspanning door haar hele lichaam. Dat heeft ze toch maar even mooi gezegd.
 
En petje af voor haar eigenaren die paarden uitbrengen hoog in de sport, maar ook op deze manier aandacht hebben voor hun welzijn!
 
(Telefonische reading)
Scroll naar boven