Pijn in mijn buik

Als ik paarden op locatie spreek is het onmiddellijke effect van de reading altijd zo mooi te zien.
Deze relaxte jongen vertelt me vanmiddag dat hij pijn in zijn buik heeft. Dat verrast zijn eigenaresse niet. Hij blijkt een ernstige operatie aan zijn kiezen te hebben ondergaan, maar daar is hij uiteindelijk goed van hersteld. Zijn buik blijft alleen een probleem. Die ziet er altijd gespannen en opgeblazen uit. Niet zo gek na alle antibiotica die hij heeft gehad.
 
Hij laat me zien wie hij is, ontspannen, werkwillig en dol op mensen. Hij vind het heerlijk mensen tot rust te laten komen met zijn aanwezigheid. Ik zen, de mens ook zen, is zijn insteek. En het werkt. Iedereen is dol op hem. Hij klaagt nooit en is een echte binnenvetter. Dat maakt hem voor zijn eigenaresse vaak moeilijk te lezen.
 
Maar hoe relaxed hij ook is, hij raakt in paniek als hij niet snapt wat er van hem gevraagd wordt. Dat herinnert hem aan iemand die ooit uit ongeduld heel boos op hem is geworden. Hij heeft daardoor een flinke smak gemaakt. Ik zie hem in zijn volle lengte over de kop gaan.
Dus ook al ziet hij er aan de buitenkant chill uit, vanbinnen kan hij soms heel onzeker worden. Nadat hij dit verteld heeft komt hij met zijn hoofd dichtbij me. Leunt een beetje tegen me aan.
 
Dan begint hij winden te laten. Dit heeft hem dus behoorlijk dwars gezeten. Nu het er emotioneel uit kan, kan de spanning er fysiek ook uit.
Ik geef ook tips over zijn voer waardoor zijn spijsvertering verder kan verbeteren. Met je beide benen, eh, met vier benen op de grond blijven is natuurlijk ook belangrijk!
Aan het eind van de reading is zijn buik helemaal glad en ontspannen. Geen winden meer en geen pijn.
En dan houdt hij op met stoïcijns zijn en begint hij aan mijn tas waar ik vreselijk om moet lachen 😁
 
(Reading op locatie)
Scroll naar boven
Snel contact?