Afscheid

Moet je binnenkort afscheid nemen van je paard?

Je wilt je paard voorbereiden.

Je wilt weten of je paard het er mee eens is.

Je wilt het goede moment weten.

Of is je paard al overleden en zou je hem zo graag nog wat willen vragen?

Goed afscheid nemen helpt om het verdriet en gemis van je paard te verzachten. Dat je paard er straks niet meer is, is al moeilijk genoeg.

Je kunt er uiteraard voor kiezen hier zelf van tevoren goed over na te denken.

In een reading kun je ook aan je paard vragen hoe hij of zij het zou willen.

Dit kan achteraf veel rust geven. Je hoeft niet te twijfelen of je wel de juiste keuze hebt gemaakt en of het niet naar of plotseling was voor je paard.

In het afscheid wat ik van Nostradamus heb moeten nemen heb ik met hem kunnen praten zodat ik wist dat er echt geen andere keus meer was. We hebben samen de beslissing genomen.

Omdat ik van tevoren wist wat bij hem en mij past heb ik de dag zo kunnen inrichten dat er ruimte was voor alles wat ik voelde en dat ik rituelen had die zijn wijsheid en onze band eer aan deden.

Dit heeft mij enorm geholpen, en dat doet het nog steeds, om na 21 jaar afscheid te kunnen nemen van mijn vriend en leermeester.

Ik weet dus uit ervaring hoe belangrijk goed afscheid nemen is. 

nosenik4aa

Ik help jou en je paard graag.

Niet iedereen krijgt de kans het afscheid goed voor te bereiden. Dan kan een reading achteraf uitkomst bieden. Ook met een overleden paard kan ik contact maken.

Ik kan je paard alsnog alle vragen stellen die je wilt. Dat geeft jou rust en toch de kans het afscheid echt samen met je paard te doen.

5/5

Heel fijn gesprek gehad met mijn pony die er helaas niet meer is.

Steekt een hart onder de riem. Bedankt!

Ruby Smit

Bekijk deze voorbeelden

Scroll naar boven
Snel contact?